TAG: My life in 20 questions

Heyy,

Vandaag weer een extra artikel hier op mijn blog!

Vandaag doe ik voor jullie weer eens een tag, dat is namelijk best lang geleden maar ik vind ze wel super leuk om te schrijven.

Ik vond het wel leuk om deze tag te doen zodat jullie mij supergoed leren kennen!

1. Wat is je favoriete kleur? 
De laatste tijd vind ik pastelkleurtjes echt superleuk! Ze zijn zo vrolijk en schattig! Als ik aan een favoriete kleur denk, denk ik automatisch en welke kleuren ik leuk vind ik kleding, maar overall vind ik bordeauxrood en paars hele mooie kleuren.

2. Wat is je favoriete getal? 
Uhm, ja, die heb ik eigenlijk niet echt. Ik heb vroeger wel altijd iets gehad met het cijfer 4 en 32

3. Wat is je droomberoep?
Actrice lijkt me wel super gaaf en leuk, zie je jezelf schitteren in de bioscoop! Of fulltime bloggen en daarmee genoeg geld verdienen is ook super leuk natuurlijk.

4. Waar zie je jezelf wonen als je ouder bent?
In een super gezellig huisje. Haha, niet in zo’n strak, wit huis. Dat is niks voor mij.

Dit is een beetje het soort huis dat ik super leuk vind! En dan het interieur wel iets moderner maar vooral heel gezellig! Ik hou echt van het buitenleven, lekker buiten eten en buiten zitten in een prachtige tuin!

5. Favoriete manier van reizen?
Voor kleine afstanden mijn pennyboard, en voor echt lange afstanden de boot. Ik vind een boot zo super relaxt en je heerlijk rustig in het zonnetje op het dek zitten. Heerlijk!

6. Wat doe je in je vrije tijd?
Vaak als ik thuis kom van school ben ik doodop, dan zet ik mijn laptop aan en ga ik the Sims 4 spelen, youtube of netflix kijken en eten. Maar in de avond of in het weekend ga ik vaak lekker wandelen met mijn hond, tekenen, turnen (bij de club of in de tuin), pennyboarden, bloggen en foto’s maken. Ik heb heel veel hobby’s en vind ook bijna alles leuk om te doen, ik ben dus vaak lekker bezig!

7. Wat is je favoriete kledingwinkel?
Ja, dat is een moeilijke aangezien ik mijn kleding echt overal en nergens koop. Maar over het algemeen vind ik de H&M altijd wel echt kleren hebben die bij mijn stijl passen. De Bershka en de Primark vind ik ook hele leuke winkels.

8. Van wie zou jij een concert willen zien?
Zeker weten Cher Lloyd! Ik ben echt groot fan en vind haar liedjes super leuk. Ook de zangeres zelf is echt een ster op het podium, ze heeft altijd zulke shows en ze brengt de liedjes heel mooi. Helaas is ze nog nooit in Nederland geweest en dat gebeurt voorlopig ook nog niet… helaas.

9. Wat is je favoriete theesmaak?
Gekarameliseerde peer!

10. Spaar je iets?
Kan ik kleren, lipsticks en schoenen ook daaronder tellen?

11. Als je 1 miljoen euro VOOR JEZELF hebt, wat zou je ermee doen?
Een wereldreis maken! En overal een souvenirtje meenemen dan ūüėČ

12. Wat is je favoriete makeup merk?
Deze vraag kan ik echt niet beantwoorden. Ik gebruik alleen budget makeup omdat ik het zonde vind veel geld uit te geven aan makeup als de goedkopere ook gewoon super werken. Ik gebruik merken zoals Essence, Catrice en Miss Sporty maar ook gewoon makeup van de Action en Big Bazar.

13. Wat is je favoriete tussendoor snack?
Wafels? Donuts? Nee, grapje, gewoon op school hou ik erg van gewoon koekjes als sultana’s. Een lekkere smoothie maak ik thuis ook vaak. Maar als ik een ding zou moeten kiezen is dat toch fruit omdat je het op veel verschillende manieren kan eten en er is veel variatie in.

14. Wat is je favoriete seizoen?
Winter, lente, zomer en herfst. Nee, serieus ik kan echt niet kiezen! Ik hou van de winter omdat het super gezellig en sfeervol is, van de lente omdat je dan lekker buiten kan wandelen en buiten kan sporten. Van de zomer omdat je dan lekker kunt zwemmen en zonnen en van de herfst omdat je dan ook lekker kan wandelen en het toch net weer wat sfeervoller en gezelliger wordt als je dan binnen zit. Maar aan het eind van de winter wil ik zomer en aan het eind van de zomer wil ik zo snel mogelijk winter. Ik hou overal van!

15. Waarom ben je gestart met bloggen?
Lekker cliché maar omdat ik graag mijn passie wil delen met anderen. Ik wild de wereld laten zien wie ik ben en hoe ik leef. Maar ook om anderen te inspireren, met kleding, makeup en al het andere dat hier op mijn blog te vinden is.

16. Ben je op een tijdschrift geabonneerd? 
Nope, zou het wel heel leuk vinden maar ik heb er simpelweg het geld niet voor.

17. Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Ik denk dat ik nog aan het whatsappen was in een groepsapp met een heleboel leuke meiden die sinds een paar dagen bestaat! Een super gezellige groep met meiden die ik eigenlijk helemaal niet ken haha. Maar het is super leuk!

18. Wat is je favoriete parfum?
Ik heb er pas een voor mijn verjaardag gekregen en die vind ik zo lekker! Het is Let’s love van Benetton. Het is lekker zoet geurtje. Ook Xsentials van Strictly Women vind ik een heerlijk geurtje. Hij is heel fris en perfect voor de warmere dagen.

Nou jongens, dat was me eens een lang bericht! Maar ik vond het super leuk om dit te schrijven aangezien ik in mijn vakantie toch niet zoveel meer te doen heb haha.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en neem gerust deze tag over als je dat leuk vind!

Doeii

xxx Anne

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *