Nieuwe sneakers & een beetje de trends volgen

Geplaatst op

Ik heb weer eens nieuwe schoenen gekocht. Nouja, zo vaak koop ik geen nieuwe schoenen. Maar ik wilde gewoon heel erg graag een stel nieuwe zwarte schoenen die ik ook in de zomer kan dragen. Ik heb een paar zwarte boots die ik afgelopen winter echt non-stop heb gedragen, maar met dit warmere weer draag ik niet zo snel van die winterschoenen. Dus een goede reden om nieuwe schoenen te kopen!

Een simpel paar schoenen in het zwart, dat was eigenlijk wat ik zocht. Iets wat gewoon casual is maar toch ook onder een netter jurkje kan naar een feestje bijvoorbeeld. Ik wil al best lang de zwarte old skool vans hebben maar ze zijn €80… Dat vind ik best prijzig voor een stel gympen. Dus ben ik toch maar in het dorp verder op zoek gegaan naar een iets goedkoper paar. En die heb ik dus gevonden.

Ik kwam deze zwarte suede sneakers tegen bij de van Haren. Ze hebben iets weg van de Puma Creepers, die zag je het afgelopen jaar echt heel veel. Ik wilde deze vorige zomer ook heel graag kopen (of een neppe versie ervan). Maar ik kon nergens mijn maat vinden. Dus heb ik die uiteindelijk nooit gekocht. Maargoed, deze sneakers lijken er dus wel een beetje op alleen hebben ze een iets dunnere zool en zijn ze helemaal zwart.

Ik heb ze gekocht met gewone veters erin maar zodra ik thuiskwam heb ze er gelijk uitgehaald en vervangen door lintjes. Wat een trend is dit toch ook ineens hè, ik vind het zo leuk! In plaats van veters gebruik je lintjes. Ik heb dit al bij zoveel schoenen gezien, dus ja, ik kan ook niet echt achterblijven met deze trend ;).  Ik had alleen maar 1 zwart lint dus heb ik hem door de midden geknipt en is hij niet lang genoeg om ook nog te strikken. Dus misschien nog een keer even een nieuw zwart lint halen want dat is wel iets makkelijker. Maar zo vind ik het er ook heel erg leuk uitzien. Het is weer net iets anders dan gewoon simpel veters erin. En als ik de lintjes weer zat ben kan ik gewoon de veters weer terug erin doen.

En dan nog iets leuks, ze waren maar €20. Ze zullen dan ook niet super lang meegaan denk ik maar dat vind ik niet zo erg. Ik kan er in elk geval deze zomer, en ik denk ook het najaar wel mee vooruit. Want deze schoenen kun je gewoon het hele jaar door dragen.

Toen ik met mijn moeder aan de kassa stond begon de verkoopster een heel verhaal te vertellen over dat je ze moet insprayen, je kent het wel. Dus wij stonden een beetje te twijfelen of we er dan een bus spray bij moesten kopen of dat we het gewoon zo zouden laten. Ik geloof er nooit zo in, ik had zoiets van gewoon kopen en dragen en niet zo moeilijk doen. Schoenen slijten uiteindelijk toch wel. Maar mama stond nog wel te twijfelen, dus wat hebben we uiteindelijk gedaan. We hebben ze daar laten sprayen in zo’n speciale box voor €4. €4! Dat is eigenlijk gewoon wat een hele bus spray kost. Beetje onzin vond ik het. Maargoed, nu zijn ze in elk geval de komende 3 maanden “beschermd”.

Ik ben er echt super blij mee, ook omdat ze zo simpel zijn dat ik ze overal wel bij kan dragen. Want de andere schoenen die ik heb hebben of een printje, of een kleur die niet zo gemakkelijk bij alles te combineren is. En dat kunnen deze dus wel, helemaal top!

 

3 gedachten over “Nieuwe sneakers & een beetje de trends volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *