Uncategorized

Roomtour December 2015

Heey,

Vandaag heb ik voor jullie een roomtour!

Ik vind het super leuk om mijn kamer gezellig te decoreren. Ik verander mijn kamer eigenlijk elk seizoen mee. Nu is hij dus winter/kerst. Ik vind het super gezellig en ik zit ook heel vaak op mijn kamer.

Dus als je graag mijn kamer wilt zien of wat inspiratie wilt opdoen zal ik vooral verder lezen!

DSCN5046

Mijn bed heb gezellig gemaakt met leuke kussentjes, lampjes en een rood kerstboomlint eromheen gedraaid

DSCN5049

Dit vind ik het leukste kussentje, hij is zooo schattig! Hij komt van de Action en onderaan hangen belletjes wat ik echt heel leuk vind. (€2,50)

DSCN5050

Naast mijn bed, op mijn nachtkastje staat een hele mooie vaas met lichtjes erin. Als het donker is geeft hij zo’n lichtpatroon op de muren en het plafond wat er echt heel gezellig en mooi uitziet.

DSCN5051

Naast mijn bed staat dit bureautje, het is mijn nachtkastje maar tegelijk mijn makeup tafel. Aan de spiegel heb ik nog wat kerstballetjes gehangen omdat ik hem anders een beetje kaal vond.

DSCN5052

Ik heb hier ook dit superschattige sneeuwpopje staan die ik zelf heb gemaakt. (Hier zal ik misschien nog wel een DIY van online zetten). Naast het sneeuwpopje staat een superleuk en winterse kaarsenhouder. In de plant liggen nog wat kerstballetjes maar die zie je nu niet zo goed.

DSCN5053

Daarnaast staat een grote kast met vijf vakjes, het tweede vakje van onder is leeg omdat ik niet goed weet wat ik daarin moet doen. Dat komt nog wel. Die hele grote lipstick naast de kast is de surprise die ik had gekregen haha.

DSCN5056

DSCN5057

DSCN5058

Dit zijn de vakjes, in het bovenste vakje staan twee hele mooie vaasjes waar ik echt verliefd op ben! Het tweede vakje heeft een kleine etagère met nagellakjes erop en nog wat andere decoraties. In het onderste vakje staat een dienblad met een sieradenboom erachter die ik gewoon gebruikt als decoratie want ik vind hem niet zo handig om echt sieraden aan te hangen. In het fotolijstje zit een leuke quote.

DSCN5062

Dan heb ik aan de andere kant van mijn kamer een plank hangen die ik altijd helemaal vol zet met decoraties.

DSCN5063

Ik heb echt een hele mini kerstboom omdat ik geen grote niet al te dure kon vinden. Deze komt van de Action (€0,75) er kunnen ook maar 4 balletjes inhangen ofzo maar toch vind ik hem wel schattig.

DSCN5064

Ook hier staat een fotolijstje met een leuk plaatje erin. Ik heb alles met rood en zilver gedecoreerd omdat ik dat echt hele leuke kerstkleuren vind!

DSCN5067

Dan is dit mijn bureau en de muur hierboven hangt helemaal vol met allemaal decoraties maar ik vind het er heel gezellig uitzien.

DSCN5068

Dit rendier vind ik echt super leuk. Hij is super schattig en ook lekker zacht.

DSCN5069

Dit schilderijtje heb ik zelf gemaakt en ik vind hem echt heel kerstig. En hij was ook helemaal niet moeilijk te maken.

DSCN5066

Op mijn bureau staan twee blikjes die ik hem omgetoverd tot sneeuwpopjes en die gebruik ik als pennenhouders. Ook het schilderijtje dat je hier ziet heb ik zelf gemaakt.

DSCN5070

En natuurlijk een bijpassende achtergrond op mijn laptop 😉


 

Nou, dat was mijn roomtour van deze winter. Ik hoop dat jullie het leuk vonden want ik ga zeker vaker een roomtour posten als ik mijn kamer weer eens heb veranderd.

Doeii!

xxx

1 thought on “Roomtour December 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *