Uncategorized

Weer even aquarel verven

Zoals ik jullie eerder al eens vertelde vind ik aquarel verf heel leuk om mee te werken. Ik wilde nog heel graag wat leuke dingetjes maken die ik op mijn kamer kon hangen. Dus na wat op Pinterest te hebben gezocht had ik wat ideetjes voor aquarel tekeningen. En ja, die laat ik jullie vandaag even zien.

De aquarel verf die ik had was voor de helft helemaal uitgedroogd en de tubes gingen ook kapot. Dus ik ben even langs de action gegaan om nieuwe aquarel verf te halen. Ik heb gewoon de goedkoopste gepakt, en eerlijk gezegd was dat ook wel te merken… Ik heb van best wat mensen gehoord dat ze de action verf heel fijn vonden maar ik vond hem nogal tegenvallen. Ik was laatst nog een keer bij de action en toen zag ik dat ze voor een euro duurder ook aquarel verf hebben van een wat beter merk. Dus misschien dat ik die binnenkort toch ook maar even ga uitproberen.

Maar wat is het probleem dan, nouja, de kleuren zijn gewoon absoluut niet helder. Dus ik werd al wel een beetje chagrijnig toen mijn ijsjes allemaal donkere en vieze kleuren kregen. De enige twee kleuren die nog wel redelijk helder zijn, zijn blauw en rood. Maar wanneer je kleuren gaat mengen wordt het er niet mooier op.

Maar ondanks dat heb ik toch geprobeerd er wat leuks mee te maken. Ik was begonnen met de ijsjes, ik zag deze op Pinterest en vond ze echt heel schattig.

En natuurlijk een ananas kan ook niet ontbreken. Ik weet eigenlijk ook echt niet waarom maar ananassen zijn sinds vorig jaar, of dat jaar ervoor, geen idee. Maar ineens zijn ze zo populair ofzo. En ik doe er ook aan mee, ananassen zijn gewoon leuk.

En verder heb ik nog een lelijke roze vlek gemaakt waar ik met fineliner een parfum op heb getekend, en nog een cactusje, ook al zoiets populairs. Maar i love it.

Lekker zomerse tekeningetjes voor op deze niet-zomerse dag. Bah, wat een slecht rotweer. Net wanneer iedereen ongeveer zomervakantie krijgt of heeft wordt het weer zo’n vies weertje. Zonde. Maar als we google-weer mogen geloven wordt het volgende week weer zomer. En hoeveel ik ook van de herfst en winter houd, nu is het zomervakantie dus mag het ook wel zomers weer zijn.

Ik ga nog wel wat schilderingetjes proberen te maken met deze aquarel verf, maar ik ben bang dat deze verf gewoon niet zo goed is. Vandaar ook dat deze allemaal niet super mooi zijn geworden, ik ben er in elk geval niet erg trots op. Maar ach, ze zijn toch wel leuk.

 

2 thoughts on “Weer even aquarel verven”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *