What are those?!

Heeyy,

Oké, wat heb ik gekocht? Dat is ongeveer de gedacht die ik heb zodra ik deze schoenen in mijn handen houd. Ze zijn zo ongelofelijk gaaf en mooi, maar tegelijkertijd zijn ze ook wel erg gewaagd. Maar goed, dat houd mij niet tegen! Ik vond het wel altijd eng om hakken te gaan dragen omdat ik zelf al zo lang ben, maar een vriendin heeft mij toch overgehaald. Thanks 😉

DSCN6950

Ze zijn zo hoog! Maar wel super classy, het maakt je outfit meteen veel vrouwelijker en chiquer. Het voelt gewoon zo goed als je op zulke heels de ruimte in komt lopen, ik ga me er in ieder geval ineens veel zelfverzekerder door voelen, ookal ben ik dan nog langer!

DSCN6955

Ik was er dus uit, ik wilde een stel mooie hakken, gewoon, om af en toe eens op een feestje te dragen, want in het dagelijks leven laat ik deze toch liever nog maar in mijn kast staan. Ik vond deze in een lokaal winkeltje in ons dorp, ze waren maar €10! Ik paste ze aan en ze zaten echt perfect. Dus die heb ik eigenlijk zonder er verder over na te denken meegenomen.

DSCN6956

Jullie zullen ze ongetwijfeld wel herkennen, de louboutini’s, dit zijn helaas geen echte, maar ze lijken er wel op!

DSCN6951

Dus ik hoop deze gave schoenen binnenkort te kunnen showen op een feestje. I’m gonna rock them!

Wat vind jij van high heels?

xxx Anne

2 Replies to “What are those?!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *