Who Am I?

Foto’s zijn meer dan alleen beelden, ze zeggen iets. Dat kan een diepere boodschap zijn, of niet…

En bij deze foto’s is dat niet het geval, ze zeggen iets, namelijk wie ik ben. Chaotisch, gek, druk en ik houd van heel erg veel dingen!

Roos, van de blog So It’s Rose heeft een super leuke wedstrijd opgezet, een fotobattle tussen verschillende bloggers. En laat ik daar nou ook eens aan meedoen!

De opdracht voor de eerste foto was laten zien wie jij echt bent. Ik ging aan het denken, ik wist natuurlijk wel wie ik was. Maar hoe beeld je dat uit?

collage.jpg

Ik besloot niet te diep te gaan en het een keertje een beetje oppervlakkig en “simpel” te houden. Ik houd heel erg van foto’s die je aan het denken zetten en die echt een diepere betekenis hebben, maar voor deze opdracht koos ik daar toch bewust niet voor.

Dus Who Am I?

dsc_0405

De meest die dit lezen zullen mij wel kennen, ik ben Anne, 16 jaar oud, en ik ben gek op eigenlijk alles. Ik heb meer hobby’s dan tijd.

En dat is precies wat de foto laat zien, alles wat ik leuk vind, waar ik mee bezig ben ik mijn vrije tijd, en wat ik gewoon het liefste doe.

En ja, de foto is een grote mess… Maar hé, ik zal je wat verklappen, dat ben ik ook. (Hoewel ik niet tegen rommel kan op mijn kamer)

 

 

One Reply to “Who Am I?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *