Winterkleurtjes!

Alhoewel de winter niet erg bekend staat om zijn vrolijke kleurtjes vind ik het toch leuk om altijd wat kleur te dragen in mijn outfits, grijs en zwart wordt zo snel saai…

Ik heb drie kleuren die ik deze winter echt heel erg leuk vind om te dragen, het zijn geen felle kleuren, ik vind het echte winterkleurtjes.

dsc_0342

Vest: C&A – Shirt: CoolCat – Broek: Outfitters Nation – Kettingen: overal en nergens

Donkerrood, oftewel bordeauxrood vind ik echt een hele mooi kleur voor de herfst en winter.  Deze kleur zie je ook eigenlijk ieder jaar wel terug komen. Ik heb best een aantal kledingstukken in het bordeauxrood omdat dit echt een van mijn favoriete kleuren is. Ik vind het vooral heel mooi in combinatie met zwart en wit.


DSCN8443e.jpg

Trui: H&M – Rokje: PEP – Horloge: ALiExpress

Een kleur die vanaf dit jaar ook een grote trend is geworden is donkergroen, en dat vooral deze tint. Ik heb deze kleur dit jaar echt heel veel teruggezien in kleding en dat vind ik helemaal niet erg. Ik vind het een bijzondere kleur  en vooral heel erg mooi in de winter.


DSCN8429.jpg

Trui: H&M – Broek: H&M – Ketting: AliExpress

De laatste kleur die ik heel erg mooi vind in de winter is okergeel. Het is een beetje een donkere geel met een bruine tint erin. Deze kleur is in 2016 echt een trend geweest qua interieur maar ook in kleding vind ik hem heel erg leuk. Ik heb helaas maar een kledingitem in deze kleur en dat is deze hele leuke oversized trui.

Het blijft altijd ongemakkelijk om deze foto’s te schieten, niet heel raar dat mensen me aankijken natuurlijk, ik sta in de vrieskou buiten zonder jas. Je moet er wat voor over hebben hè.

Ondertussen ben ik alweer helemaal gewend aan het schoolleven… De kerst ligt alweer ver achter ons helaas.

 

One Reply to “Winterkleurtjes!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *